Om arrangørerne

Om arrangørerne.

Lidt om arrangørerne bag Sommariva

Sommariva Kræmmermarked blev afholdt første gang i 1999. Bag arrangementet står Helsingør Salonskytteforening. En stolt og traditionsrig forening, der sætter en ære i det sociale sammenhold, udvikling af ungdomsafdelingen der gennem tiderne har opfostret flere skytter på eliteplan og som er båret af en 100 % frivillig indsats.

På kræmmermarkedet vil man møde de alleryngste og de allerældste skytter og også dem midt imellem. Alle samarbejder de, skulder ved skulder, for sammen at løfte det store arbejde det er at få en pinsefest, kræmmermarked og underholdning for byens borgere til at blive en storslået fest.

Overskuddet fra markedet går til klubbens store ungdomsarbejde, indkøb af nye rifler og fastholdelse af klubbens lave medlemskontigent. Det er vigtigt at alle har mulighed for at være en del af Helsingør Salonskytteforening - også dem som måske ikke har råd til at gå til andet.

Skydeklubben

Der skydes i Helsingør Salonskytteforening for seniorer og eliteskytter hver mandag og for ungdom og elite hver onsdag. Alle er dog velkomne - også til at læse mere på vores hjemmeside

http://hsf-skytte.dk/

 

bben

2014 © Sommariva Kræmmermarked

Seneste nyt:

Tilmeldning

Tilmeldningen til året kræmmermarked er startet. Tilmeld dig her